Collectie

De totale Preciosa collectie bestaat uit circa 30 modellen in 40 kleuren, de meeste volledig van kunststof en daarnaast een aantal metalen en gecombineerde modellen.
Een Preciosa herken je aan de pasvorm, de detaillering, de klassieke klinkscharnieren, het gebruik van cellulose-acetaatplaten en de afwerking. Kenmerkend zijn de Nederlandse pasvorm en de relatief lange standaardveren. De kunststofrand op de gecombineerde kunststof-metaalmodellen klinken we met een gouden ‘nietje’ op de bril vast.

In Nederland vind je Preciosia VINTAGE EYEWEAR bij de betere opticiens. Dat aantal groeit jaarlijks. Buiten Nederland verkopen we Preciosa ondermeer in België, Duitsland, de Scandinavische landen, Frankrijk, Italië, Israël, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Hong Kong en Australië.

Wil jij je ook onderscheiden met Nederlandse handgemaakte Preciosa VINTAGE EYEWEAR? Stap dan eens binnen bij de betere opticien. Klik hier om te informeren naar een opticien bij jou in de buurt.  

Ben je opticien en wil je meer weten over de Preciosa collectie? Vraag dan via het contactformulier de complete Preciosa catalogus op bij Frame Holland.